Вживую - открытие инфоцентра ЕС

пятница, 6 мая 2016 г.

Конкурс на кращий квест на тему Цілей сталого розвитку


Партнерство Інкубатор зелених громад до Дня Європи в Україні запрошує молодь взяти участь в конкурсі на кращий квест* на тему Глобальних цілей сталого розвитку** (ЦСР). 

Для участі в конкурсі, квести мають бути організовані й проведені молоддю для місцевої громади, покращувати обізнаність щодо ЦСР, бути практично-орієнтовані та долучати різні зацікавлені сторони.

Ініціативні групи, що плануватимуть проведення квестів на тему ЦСР, мають надіслати анонс (заздалегідь перед заходом) та реліз (після заходу, разом з посиланнями на фотоальбоми і відеозаписи), а також - до кінцевого терміну - методичні рекомендації (опис формату квесту та супровідні матеріали). Усі матеріали надсилаються на е-пошту: Ukraine@greenqb.org.

Критерії: 
  • відповідність темі та креативність; 
  • позитивний екологічний та суспільний вплив, просвітницький ефект; 
  • провідна роль молоді; 
  • орієнтованість на різні покоління і вразливі групи;
  • міжсекторальна взаємодія, співпраця між різними зацікавленими сторонами.

Кінцевий термін проведення квестів: 10 червня 2016 року. Релізи і методичні рекомендації - мають бути надіслані не пізніше 15 червня. Переможців буде оголошено 20 червня.

Призовий фонд (І місце, ІІ місце і два ІІІ місця): 10 000,00 грн і збільшується! Актуальний розмір призового фонду буде доступний на сайті greenqb.org.

За додатковою інформацією та з питань підтримки конкурсу запрошуємо звертатись на е-пошту: Ukraine@greenqb.org.

Додатки:

Довідково: 

* Квест - це командна гра, в якій у кожної команди є якась мета, до якої вона рухається, поетапно знаходячи різні об'єкти, виконуючи завдання і отримуючи підказки. 

** Світові цілі сталого розвитку (далі - ЦСР) - перелік із 17 цілей сталого розвитку на 2016-2030 роки, відповідних завдань та показників для моніторингу досягнення цілей, одностайно затверджених 193 державами-членами Організації Об’єднаних Націй на саміті в рамках 70-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН у м. Нью-Йорк 25 вересня 2015 року (детальніше тут: www.un.org.ua/ua/tsili-rozvytku-tysiacholittia/tsili-staloho-rozvytku www.globalgoals.org). 

Джерело: greenqb.org/2016/05/quests.html

Комментариев нет:

Отправить комментарий