Вживую - открытие инфоцентра ЕС

понедельник, 27 мая 2013 г.

Поздравление к открытию Инфоцентра ЕС от киевских коллег

Коллектив Информационного центра ЕС Национальной академии государственного управления при Президенте Украины прислал поздравительное обращение по случаю открытия нового центра "EU i" в Донецке:
Шановні колеги!

Щиро вітаємо Вас з відкриттям Інформаційного центру ЄС у Донецькому національному університеті.

Бажаємо Вам та Вашим колегам творчих здобутків, цікавих ідей та натхнення. Бажаємо, щоб мандрівка Вашого корабля, який виходить у море сьогодні стала успішною. Попутного вітру та перемог Вам!!!

2013 рік став ювілейним, бо саме вже 10 років поспіль День Європи святкують в Україні. У всіх регіонах України відбулися та відбуваються святкові заходи. Символічно, що саме в ці дні до нашої дружної команди Інформаційних центрів ЄС приєднується ще один центр – а саме чотирнадцятий.

У цьому році відбуваються важливі події для України на шляху розвитку відносин з Європейським Союзом. 
 
15 травня 2013 року Європейська комісія схвалила проект рішення Ради Європи щодо підписання угоди про асоціацію з Україною, яке буде передано Раді для подальшого опрацювання. Рада мiнiстрiв Євросоюзу затвердила схвалену Європарламентом посилену угоду про спрощений порядок видачі віз для України. Минулого місяця Європейський парламент дав згоду на набуття чинності угодою мiж Україною і Європейським Союзом про спрощення порядку видачі віз громадянам України.

На національному офіційному рівні ведеться важлива та кропітка робота, а наша ж робота доносити, інформувати у простий, цікавий та доступний спосіб школярів, студентів, викладачів та просто мешканців наших міст про ці події, про відносини України та Європейський Союз, про Європейський Союз – його громадян та цінності, культуру та освіту, економіку та безпеку, органи управління та все що ми знаємо та підказуємо, де шукати. Адже ми будуємо місточки та доносимо інформацію, організовуємо заходи та просто проводимо скрізь масиви інформації за сприяння та дружньої та важливої підтримки команди Представництва Європейського Союзу в Україні. Щиро вдячні!!!

Успіхів та натхнення!!!
 

Інформаційний Центр ЄС в Національній академії 
державного управління при Президентові України

Комментариев нет:

Отправить комментарий